Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Pasta de dinti Danodent Menta Fresh 125ml

6.50 RON

Stoc epuizat

Trimite-mi email când este disponibil     Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Pasta de dinți Danodent Mentă Fresh este o pastă de dinți eficientă și revigorantă, care va deveni o parte indispensabilă a rutinei tale zilnice de igienă orală. Această pastă de dinți este disponibilă într-un recipient de 125 ml, astfel încât ai suficientă cantitate pentru o utilizare îndelungată.

Caracteristica distinctivă a pastei de dinți Danodent Mentă Fresh constă în faptul că, datorită conținutului său de fluor, oferă o protecție triplă pentru dinții tăi sănătoși și albi. Fluorul întărește protecția împotriva cariilor dentare, asigurând astfel o sănătate dentară pe termen lung.

În plus, uleiul de arbore de ceai și de mentă conținut în pasta de dinți au un efect excelent asupra gingiilor și cavității bucale. Această combinație unică ajută la prevenirea inflamației gingivale și a altor probleme bucale, astfel încât dinții tăi să rămână proaspeți și sănătoși.

Aroma proaspătă de mentol a pastei de dinți Danodent Mentă Fresh oferă o senzație plăcută în timpul utilizării. Cu un miros răcoritor de mentol, asigură o respirație proaspătă și revigorantă după fiecare periaj.

Alege pasta de dinți Danodent Mentă Fresh pentru a te bucura de o protecție eficientă pentru dinți și o respirație proaspătă în fiecare zi. Traiește senzația de curățenie perfectă și prospețime cu această excelentă pastă de dinți.Pasta de dinți Danodent Mentă Fresh este o pastă de dinți eficientă și revigorantă, care va deveni o parte indispensabilă a rutinei tale zilnice de igienă orală. Această pastă de dinți este disponibilă într-un recipient de 125 ml, astfel încât ai suficientă cantitate pentru o utilizare îndelungată. Caracteristica distinctivă a pastei de dinți Danodent Mentă Fresh constă în faptul că, datorită conținutului său de fluor, oferă o protecție triplă pentru dinții tăi sănătoși și albi. Fluorul întărește protecția împotriva cariilor dentare, asigurând astfel o sănătate dentară pe termen lung. În plus, uleiul de arbore de ceai și de mentă conținut în pasta de dinți au un efect excelent asupra gingiilor și cavității bucale. Această combinație unică ajută la prevenirea inflamației gingivale și a altor probleme bucale, astfel încât dinții tăi să rămână proaspeți și sănătoși. Aroma proaspătă de mentol a pastei de dinți Danodent Mentă Fresh oferă o senzație plăcută în timpul utilizării. Cu un miros răcoritor de mentol, asigură o respirație proaspătă și revigorantă după fiecare periaj. Alege pasta de dinți Danodent Mentă Fresh pentru a te bucura de o protecție eficientă pentru dinți și o respirație proaspătă în fiecare zi. Traiește senzația de curățenie perfectă și prospețime cu această excelentă pastă de dinți.
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare