Produse / PASTA DE DINTI ELMEX SENSITIVE PROFESSIONAL 20ML

PASTA DE DINTI ELMEX SENSITIVE PROFESSIONAL 20ML

12.90 RON

Pastă de dinți desensibilizantă validată clinic, care calmează imediat* durerile cauzate de dinții sensibili. Calmarea durerii este de durată. Tehnologie PRO-ARGIN, utilizată și în cabinetele stomatologice pentru tratamentul sensibilității dentare.*Pentru o calmare instantanee, aplicați cu degetul direct pe dintele sensibil și masați ușor timp de un minut, de două ori pe zi.Copiii sub 12 ani nu vor aplica pastă de dinți cu degetul. Pentru o calmare de durată, aplicați pastă de dinți pe o periuță de dinți cu peri moi și periați dinții de două ori pe zi. Asigurați-vă că ajungeți în toate zonele sensibile. Copii cu vârsta de 6 ani sau mai mică: se utilizează o cantitate cât un bob de mazăre, sub supravegherea unui adult, pentru a minimiza înghițirea. În cazul aportului de fluoruri din alte surse, se recomandă consult stomatologic sau medical.Ingredient activ: 8% Arginină.

Brand: Elmex

Pastă de dinți desensibilizantă validată clinic, care calmează imediat* durerile cauzate de dinții sensibili. Calmarea durerii este de durată.

Tehnologie PRO-ARGIN, utilizată și în cabinetele stomatologice pentru tratamentul sensibilității dentare.

*Pentru o calmare instantanee, aplicați cu degetul direct pe dintele sensibil și masați ușor timp de un minut, de două ori pe zi.
Copiii sub 12 ani nu vor aplica pastă de dinți cu degetul. Pentru o calmare de durată, aplicați pastă de dinți pe o periuță de dinți cu peri moi și periați dinții de două ori pe zi. Asigurați-vă că ajungeți în toate zonele sensibile. Copii cu vârsta de 6 ani sau mai mică: se utilizează o cantitate cât un bob de mazăre, sub supravegherea unui adult, pentru a minimiza înghițirea. În cazul aportului de fluoruri din alte surse, se recomandă consult stomatologic sau medical.

Ingredient activ: 8% Arginină.
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data