Produse / Sampon Nivea Men Strong Power 250 ml

Sampon Nivea Men Strong Power 250 ml

12.87 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.

Samponul NIVEA MEN Strong Power curata parul si scalpul delicat, in timp ce formula cu minerale marine revitalizeaza si fortifica parul pentru un aspect sanatos. Asigura echilibrul perfect intre aromele rafinate ale esentelor naturale si tehnologia moderna de ingrijire a parului. Imbogatit cu minerale marine, samponul intareste firul de par si ii ofera un aspect sanatos, pentru intreaga zi. - Fortifica parul si ii creste rezistenta; - Ofera forma si volum firului de par; - Actioneaza delicat asupra pielii capului si a parului; DESPRE NIVEA: NIVEA este cea mai de incredere marca de ingrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezinta expresia inovatiei si calitatii superioare in sfera produselor destinate ingrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari si mai importante branduri globale. Manifestand mereu grija pentru oameni, NIVEA a ajuns sa fie, de-a lungul timpului, mai mult decat o marca de ingrijire personala, devenind parte din familie. *Sursa: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand in categoriile: ingrijirea Corpului, ingrijirea Fetei si ingrijirea Mainilor; in ceea ce priveste valoarea de vanzare cu amanuntul, in 2012. Brand: Nivea Men Cantitate: 250 ml Pentru: Barbati Tip produs: Sampon Tip: Clasic Proprietati: Hranitor Zona corporala: Par Beneficii: Fortifiere Tip sampon: Clasic Tip par: Subtire Tip scalp: Normal

Samponul NIVEA MEN Strong Power curata parul si scalpul delicat, in timp ce formula cu minerale marine revitalizeaza si fortifica parul pentru un aspect sanatos. Asigura echilibrul perfect intre aromele rafinate ale esentelor naturale si tehnologia moderna de ingrijire a parului. Imbogatit cu minerale marine, samponul intareste firul de par si ii ofera un aspect sanatos, pentru intreaga zi.

- Fortifica parul si ii creste rezistenta;
- Ofera forma si volum firului de par;
- Actioneaza delicat asupra pielii capului si a parului;

DESPRE NIVEA:
NIVEA este cea mai de incredere marca de ingrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezinta expresia inovatiei si calitatii superioare in sfera produselor destinate ingrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari si mai importante branduri globale. Manifestand mereu grija pentru oameni, NIVEA a ajuns sa fie, de-a lungul timpului, mai mult decat o marca de ingrijire personala, devenind parte din familie.
*Sursa: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand in categoriile: ingrijirea Corpului, ingrijirea Fetei si ingrijirea Mainilor; in ceea ce priveste valoarea de vanzare cu amanuntul, in 2012.


Brand: Nivea Men
Cantitate: 250 ml
Pentru: Barbati
Tip produs: Sampon
Tip: Clasic
Proprietati: Hranitor
Zona corporala: Par
Beneficii: Fortifiere
Tip sampon: Clasic
Tip par: Subtire
Tip scalp: NormalCoşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data