Produse / Sampon par gras extras de ceai BABA 400 ml

Sampon par gras extras de ceai BABA 400 ml

16.30 RON
(-15%)
13.855 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 9 produse în stoc.
Adaugă la favorite    

DESCRIERE ȘI PARAMETRICaracteristiciÎngrijire delicată din 1920Șampon pentru păr grasConține extract natural de ceai verdeInformații despreprodus Caracteristici produs:- Șampon pentru păr gras- Conține extract natural de ceai verdeȘamponul pentru copii pentru păr gras conține extract natural de ceai verde organic. Folosind-o, parul tau se va simti usor si proaspat dupa fiecare spalare. Potrivit și pentru utilizarea de zi cu zi.Copilul emblematic cu buline albastre și albe oferă zilnic îngrijire blândă familiilor maghiare din 1920. Cu ingredientele și aromele sale binecunoscute, Baba este o alegere cu adevărat inteligentă, potrivită pentru toți membrii familiei. Totul a început cu faimosul săpun Lanolinos, dar astăzi acoperă o gamă largă de produse: spumă de baie, șampon, loțiune de corp, săpun, săpun lichid și deodorant. Mai mult decât atât, gelurile de duș Baba sunt preferatele maghiarilor, marca fiind lider de piață în categorie de mulți ani. Nu e de mirare, întrucât adevăratul ramazuri începe în timpul scăldatului de seară, când copiii sunt cufundați în lumea lor fantastică și intră într-o stare de spirit mai fericită - și acesta este chiar momentul Baby. Misiunea Baby este de a aduce părinții și copiii mai aproape printr-o joacă ușoară. Trăiască ramazuri!Instructiunide utilizare Instructiuni de utilizare:Se aplica pe parul umed, se face spuma si se clateste. Evita contactul cu ochii.

Brand: Baba

DESCRIERE ȘI PARAMETRI

Caracteristici
Îngrijire delicată din 1920
Șampon pentru păr gras
Conține extract natural de ceai verde

Informații despre
produs Caracteristici produs:
- Șampon pentru păr gras
- Conține extract natural de ceai verde

Șamponul pentru copii pentru păr gras conține extract natural de ceai verde organic. Folosind-o, parul tau se va simti usor si proaspat dupa fiecare spalare. Potrivit și pentru utilizarea de zi cu zi.

Copilul emblematic cu buline albastre și albe oferă zilnic îngrijire blândă familiilor maghiare din 1920. Cu ingredientele și aromele sale binecunoscute, Baba este o alegere cu adevărat inteligentă, potrivită pentru toți membrii familiei. Totul a început cu faimosul săpun Lanolinos, dar astăzi acoperă o gamă largă de produse: spumă de baie, șampon, loțiune de corp, săpun, săpun lichid și deodorant. Mai mult decât atât, gelurile de duș Baba sunt preferatele maghiarilor, marca fiind lider de piață în categorie de mulți ani. Nu e de mirare, întrucât adevăratul ramazuri începe în timpul scăldatului de seară, când copiii sunt cufundați în lumea lor fantastică și intră într-o stare de spirit mai fericită - și acesta este chiar momentul Baby. Misiunea Baby este de a aduce părinții și copiii mai aproape printr-o joacă ușoară. Trăiască ramazuri!

Instructiuni
de utilizare Instructiuni de utilizare:
Se aplica pe parul umed, se face spuma si se clateste. Evita contactul cu ochii.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data