Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Sampon Wash&GO 400ML cu Aloe

13.91 RON
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Categorii: Sampon

Inspirat de proprietatile purificatoare ale ierburilor, acest set contine agenti de curatare esentiali care actioneaza la suprafata pentru a emulsifica, suspenda, dispersa si inlatura uleiurile produse de scalp, precum si murdaria cauzatademediu.
Samponul Wash & Go 100% Volum si Balsamul 100% Moale, cu extract din ierburi, curata parul in profunzime prin inlaturarea excesului de sebum, de la radacina pana la varfuri, oferind in acelasi timp look-ul fresh mult dorit si u volum extraordinar.

Aloe Vera este recunoscut pretutindeni pentru proprietatile sale hidratante: revitalizeaza scalpul, vindeca fiecare fir de par si intareste stratul exterior, lasand astfel parul tau mai putin expus la deteriorare. Samponul Wash & Go 100% Volum, cu extract de aloe vera, hidrateaza parul si-l lasa incredibil de moale si voluminos.

Informaţii

Producator Wash & Go
Volum(ml) 400
Tip produs Șampon


Inspirat de proprietatile purificatoare ale ierburilor, acest set contine agenti de curatare esentiali care actioneaza la suprafata pentru a emulsifica, suspenda, dispersa si inlatura uleiurile produse de scalp, precum si murdaria cauzatademediu.Samponul Wash & Go 100% Volum si Balsamul 100% Moale, cu extract din ierburi, curata parul in profunzime prin inlaturarea excesului de sebum, de la radacina pana la varfuri, oferind in acelasi timp look-ul fresh mult dorit si u volum extraordinar. Aloe Vera este recunoscut pretutindeni pentru proprietatile sale hidratante: revitalizeaza scalpul, vindeca fiecare fir de par si intareste stratul exterior, lasand astfel parul tau mai putin expus la deteriorare. Samponul Wash & Go 100% Volum, cu extract de aloe vera, hidrateaza parul si-l lasa incredibil de moale si voluminos. Informaţii Producator Wash & Go Volum(ml) 400 Tip produs Șampon
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare