Produse / Sandale alb Blustep cu scai marimea 35

Sandale alb Blustep cu scai marimea 35

48.29 RON
Adaugă la favorite    

Piele naturala 100% in interior, acoperita cu material rezistent la apa sintetic. Incaltaminte, partea superioara si talpicul din piele naturala, cu talpa de flexibil care asigura un mers usor si natural, manopera de inalta calitate, forma anatomica.Sandale ideal si pentru lucru, din piele in partea interioara, talpa ergonomica. Sandale recomandati si pentru personalul din spitale si farmacii.Incaltaminte de lucru usoara si confortabila pentru lucratorii din industria alimentara care petrec mult timp in picioare. Brand: Blustep Tip: Sandale clasice Culoare: Alb Material: Piele Imprimeu: FARA Detalii: Scai Stil: De zi Sistem inchidere: Scai Tip produs: Sandale Informatii suplimentare: Sintetic Tip toc: FARA Tip talpa: Antiderapanta Varf: Rotunjit Linie Brand: Blu Step Material talpa: Poliuretan Material interior: Piele Partea superioara: Sintetic Toc: FARA Colectie: Vara Marime: 35 EU

Piele naturala 100% in interior, acoperita cu material rezistent la apa sintetic. Incaltaminte, partea superioara si talpicul din piele naturala, cu talpa de flexibil care asigura un mers usor si natural, manopera de inalta calitate, forma anatomica.

Sandale ideal si pentru lucru, din piele in partea interioara, talpa ergonomica. Sandale recomandati si pentru personalul din spitale si farmacii.Incaltaminte de lucru usoara si confortabila pentru lucratorii din industria alimentara care petrec mult timp in picioare.


Brand: Blustep
Tip: Sandale clasice
Culoare: Alb
Material: Piele
Imprimeu: FARA
Detalii: Scai
Stil: De zi
Sistem inchidere: Scai
Tip produs: Sandale
Informatii suplimentare: Sintetic
Tip toc: FARA
Tip talpa: Antiderapanta
Varf: Rotunjit
Linie Brand: Blu Step
Material talpa: Poliuretan
Material interior: Piele
Partea superioara: Sintetic
Toc: FARA
Colectie: Vara
Marime: 35 EUCoşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data