Produse / Sapun solid antibacterial IGIENOL Aloe Vera 100g

Sapun solid antibacterial IGIENOL Aloe Vera 100g

2.50 RON
Adaugă la favorite    

Daca curatarea si dezinfectarea suprafetelor din casa pot fi usor tinute sub control, curatandu-le si dezinfectandu-le personal in mod regulat, in cazul suprafetelor din afara casei cu care intram in contact lucrurile stau cu totul diferit. Asadar, nu ignorati pericolele la care va expuneti in afara casei, deoarece solutii de lupta impotriva microbilor exista. Odata ajunsi acasa, lasati microbii la usa spalandu-va pe maini imediat ce ati intrat in casa. Solutia ideala este sapunul antibacterian Igienol, care nu doar curata murdaria, ci ofera si un efect antibacterian de durata. Brand: Igienol Forma/Textura: Solid Pentru: Unisex Tip: Clasic Zona corporala: Maini Beneficii: Lunga durata|Antibacterian Aroma: Aloe vera Tip piele: Normala Cantitate: 100.00000000 ml

Daca curatarea si dezinfectarea suprafetelor din casa pot fi usor tinute sub control, curatandu-le si dezinfectandu-le personal in mod regulat, in cazul suprafetelor din afara casei cu care intram in contact lucrurile stau cu totul diferit. Asadar, nu ignorati pericolele la care va expuneti in afara casei, deoarece solutii de lupta impotriva microbilor exista.
Odata ajunsi acasa, lasati microbii la usa spalandu-va pe maini imediat ce ati intrat in casa. Solutia ideala este sapunul antibacterian Igienol, care nu doar curata murdaria, ci ofera si un efect antibacterian de durata.


Brand: Igienol
Forma/Textura: Solid
Pentru: Unisex
Tip: Clasic
Zona corporala: Maini
Beneficii: Lunga durata|Antibacterian
Aroma: Aloe vera
Tip piele: Normala
Cantitate: 100.00000000 mlCoşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data