Produse / Sapun solid antibacterial IGIENOL cu Propolis 90g

Sapun solid antibacterial IGIENOL cu Propolis 90g

2.50 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.

Dacă curățarea și dezinfectarea suprafețelor din casă pot fi ușor ținute sub control, curățându-le și dezinfectându-le personal în mod regulat, în cazul suprafețelor din afara casei cu care intram în contact lucrurile stau cu totul diferit.Așadar, nu ignorați pericolele la care vă expuneți în afara casei, deoarece soluții de luptă împotriva microbilor există.Odată ajunși acasă, lăsați microbii la ușă spălându-vă pe mâini imediat ce ați intrat în casă.Soluția ideală este săpunul antibacterian Igienol, care nu doar curată murdăria, ci oferă și un efect antibacterian de durată.Săpunurile solide Igienol asigură nu doar mâini curate, ci și protecție împotriva bacteriilor pentru o perioadă îndelungată de timp. Mai mult decât atât, sunt bogate în substanțe emoliente, astfel că pielea rămâne curată și hidratată.

Brand: Igienol

Dacă curățarea și dezinfectarea suprafețelor din casă pot fi ușor ținute sub control, curățându-le și dezinfectându-le personal în mod regulat, în cazul suprafețelor din afara casei cu care intram în contact lucrurile stau cu totul diferit.
Așadar, nu ignorați pericolele la care vă expuneți în afara casei, deoarece soluții de luptă împotriva microbilor există.

Odată ajunși acasă, lăsați microbii la ușă spălându-vă pe mâini imediat ce ați intrat în casă.
Soluția ideală este săpunul antibacterian Igienol, care nu doar curată murdăria, ci oferă și un efect antibacterian de durată.
Săpunurile solide Igienol asigură nu doar mâini curate, ci și protecție împotriva bacteriilor pentru o perioadă îndelungată de timp. Mai mult decât atât, sunt bogate în substanțe emoliente, astfel că pielea rămâne curată și hidratată.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data