Produse / Scutec adult cu brau EGOSAN Vita Soft Large 2 picaturi cal I 15 buc

Scutec adult cu brau EGOSAN Vita Soft Large 2 picaturi cal I 15 buc

27.00 RON

Scutecele Egosan Vita Soft se remarca prin cateva noutati tehnologice care le diferentiaza net in raport cu alte produse din aceasta categorie:1. Sunt mult mai subtiri si mai usoare decat alte scutece pentru adulti. In plus, nu fosnesc atunci cand purtatorul se misca. Concluzie: scutecele Egosan Vita Soft sunt discrete si comod de purtat.2. Benzile de inchidere din material netesut permit pielii sa respire in voie.3. Extractul de Aloe Vera cu care sunt impregnate materialele care vin in contact cu pielea previne iritarea si inflamarea acesteia. Pacientul este protejat, iar riscul de aparitie a escarelor scade.4. Sistemul Odour Secure reduce mirosurile neplacute.5. Marimea, nivelul de absorbtie, numarul lotului si data expirarii sunt inscriptionate pe fiecare scutec in parte. Aceste date sunt marcate pe fata scutecului cu o cerneala speciala care se estompeaza pe masura ce scutecul se imbiba cu lichid, functionand astfel ca un indicator de umiditate.

Brand: Egosan

Scutecele Egosan Vita Soft se remarca prin cateva noutati tehnologice care le diferentiaza net in raport cu alte produse din aceasta categorie:

1. Sunt mult mai subtiri si mai usoare decat alte scutece pentru adulti. In plus, nu fosnesc atunci cand purtatorul se misca. Concluzie: scutecele Egosan Vita Soft sunt discrete si comod de purtat.
2. Benzile de inchidere din material netesut permit pielii sa respire in voie.
3. Extractul de Aloe Vera cu care sunt impregnate materialele care vin in contact cu pielea previne iritarea si inflamarea acesteia. Pacientul este protejat, iar riscul de aparitie a escarelor scade.
4. Sistemul Odour Secure reduce mirosurile neplacute.
5. Marimea, nivelul de absorbtie, numarul lotului si data expirarii sunt inscriptionate pe fiecare scutec in parte. Aceste date sunt marcate pe fata scutecului cu o cerneala speciala care se estompeaza pe masura ce scutecul se imbiba cu lichid, functionand astfel ca un indicator de umiditate.
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data