Produse / Scutec adult SENI Super XLarge 130-170 cm 30 buc

Scutec adult SENI Super XLarge 130-170 cm 30 buc

117.29 RON
Adaugă la favorite    

Scutecele Seni Super Extra Large asigura protectie eficienta si sunt potrivite atat pentru persoanele active cat si pentru cele cu mobilitate limitata. Suprafata AIR din material natural ce permite pielii sa respire, asigura confort sporit si reduce riscul aparitiei iritatiilor. Scutecele au un strat special EDS, ce absoarbe si distribuie rapid umezeala in interiorul miezului absorbant, conferind astfel senzatia de uscat.Pot fi utilizate atat pentru incontinenta urinara cat si cea fecala. Caracteristici: Sistem de ajustare dublu, confort si siguranta cu banda elastica in partea din fata si din spate a scutecului si sistem de prindere elastic, dublu.• Posibilitatea inchiderii si deschiderii multiple a scutecului fara riscul de a rupe stratul exterior.• Miez absorbant dublu – capacitate mare de absorbtie si senzatia permanenta de uscat.• Volanase hidrofobe – protejeaza impotriva scurgerilor laterale.• Indicator de umiditate – informeaza despre necesitatea schimbarii scutecului. Utilizare corecta:

Categorii: Scutece adulti
Brand: Seni

Scutecele Seni Super Extra Large asigura protectie eficienta si sunt potrivite atat pentru persoanele active cat si pentru cele cu mobilitate limitata.

Suprafata AIR din material natural ce permite pielii sa respire, asigura confort sporit si reduce riscul aparitiei iritatiilor. Scutecele au un strat special EDS, ce absoarbe si distribuie rapid umezeala in interiorul miezului absorbant, conferind astfel senzatia de uscat.

Pot fi utilizate atat pentru incontinenta urinara cat si cea fecala.

Caracteristici:

 • Sistem de ajustare dublu, confort si siguranta cu banda elastica in partea din fata si din spate a scutecului si sistem de prindere elastic, dublu.
  • Posibilitatea inchiderii si deschiderii multiple a scutecului fara riscul de a rupe stratul exterior.
  • Miez absorbant dublu – capacitate mare de absorbtie si senzatia permanenta de uscat.
  • Volanase hidrofobe – protejeaza impotriva scurgerilor laterale.
  • Indicator de umiditate – informeaza despre necesitatea schimbarii scutecului.
 • Utilizare corecta:
  Coşul meu
  Empty cart icon
  Coşul tău este gol
  Subtotal: RON
  Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
  Comandă
  Alege limba
  Favorite
  nowishlist
  Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data