RO 🇹🇩 Dragi clienți! Cu ocazia Zilei Tatălui, acum duminică, este valabil în luna iunie codul nostru de reducere, care oferă o reducere de 10% la produsele de pe babo.ro! La comanda introduceti codul:TATA10 în fila de comentarii! 😉 HU 🇭🇺 Kedves Vásárlók! A most vasárnapi apák napja alkalmából Júniusban érvényes a kedvezményes kódunk, amely 10% kedvezményt biztosít a termékekre a babo.ro-n! Rendeléskor írd be TATA10 kódot a megjegyzés fülbe! 😉 -
Produse / Scutece adult unisex Joly Xlarge 8 pic 120-170cm x30 buc

Scutece adult unisex Joly Xlarge 8 pic 120-170cm x30 buc

85.80 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 3 produse în stoc.
Adaugă la favorite    

Scutecele pentru adulti Joly dau senzatia de "ca si cum ai fi in lenjerie", datorita unei suprafete super-moi, silentioase si respirabile pe laturi. Ele asigura o protectie convenabila si fiabila, datorita peretilor laterali elastici, care pot fi reglati in functie de circumferinta taliei.Elementul de fixare sunt dispozitive de fixare cu Velcro, care nu isi schimba proprietatile sub influenta apei si a uleiului. Bariera de protectie interna, impiedica curgerea lichidului, foarte moale si perfect compatibila cu pielea. Un sistem 3D de retinere a fluidelor, care consta din canale de distributie, un strat albastru superabsorbant si o suprafata dubla absorbanta asigura un nivel ridicat de uscaciune.

Categorii: Scutece adulti
Brand: Joly

Scutecele pentru adulti Joly dau senzatia de "ca si cum ai fi in lenjerie", datorita unei suprafete super-moi, silentioase si respirabile pe laturi. Ele asigura o protectie convenabila si fiabila, datorita peretilor laterali elastici, care pot fi reglati in functie de circumferinta taliei.

Elementul de fixare sunt dispozitive de fixare cu Velcro, care nu isi schimba proprietatile sub influenta apei si a uleiului. Bariera de protectie interna, impiedica curgerea lichidului, foarte moale si perfect compatibila cu pielea. Un sistem 3D de retinere a fluidelor, care consta din canale de distributie, un strat albastru superabsorbant si o suprafata dubla absorbanta asigura un nivel ridicat de uscaciune.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data