RO 🇹🇩 Dragi clienți! Cu ocazia Zilei Tatălui, acum duminică, este valabil în luna iunie codul nostru de reducere, care oferă o reducere de 10% la produsele de pe babo.ro! La comanda introduceti codul:TATA10 în fila de comentarii! 😉 HU 🇭🇺 Kedves Vásárlók! A most vasárnapi apák napja alkalmából Júniusban érvényes a kedvezményes kódunk, amely 10% kedvezményt biztosít a termékekre a babo.ro-n! Rendeléskor írd be TATA10 kódot a megjegyzés fülbe! 😉 -
Produse / Scutece-chilotel pentru apa Huggies Little Swimmers 5-6, 12-18 Kg, 11 buc

Scutece-chilotel pentru apa Huggies Little Swimmers 5-6, 12-18 Kg, 11 buc

24.20 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 7 produse în stoc.
Adaugă la favorite    

Scutece-chilotel pentru apa Huggies Little Swimmers 5-6, 12-18 Kg, 11 bucChiloteii-scutece Huggies Little Swimmers sunt destinati pentru inot in piscina sau in rezervoare deschise. Puteti sa nu va temeti de surprize in timp ce copilul dvs. se bucura de inot. Nu se maresc in dimensiune si nu se ingreuneaza in apa. Protejeaza si nu se umfla. Confort maxim in timpul inotului. Partile laterale elastice asigura un confort copiilor activi. Protectie impotriva scurgerilor. Siguranta in timpul inotului. Dimensiuni disponibile. Brand #1* Protectie maxima.*Potrivit cercetarilor de piata din domeniul articolelor de igiena pentru bebelusi, realizate de Nielsen in 2019 in mai multe tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Brand: Huggies

Scutece-chilotel pentru apa Huggies Little Swimmers 5-6, 12-18 Kg, 11 buc

Chiloteii-scutece Huggies Little Swimmers sunt destinati pentru inot in piscina sau in rezervoare deschise.
Puteti sa nu va temeti de surprize in timp ce copilul dvs. se bucura de inot. Nu se maresc in dimensiune si nu se ingreuneaza in apa.
Protejeaza si nu se umfla. Confort maxim in timpul inotului.
Partile laterale elastice asigura un confort copiilor activi.
Protectie impotriva scurgerilor. Siguranta in timpul inotului.
Dimensiuni disponibile.

Brand #1*

Protectie maxima.

*Potrivit cercetarilor de piata din domeniul articolelor de igiena pentru bebelusi, realizate de Nielsen in 2019 in mai multe tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data