Produse / Scutece copii Babydream midi 4-9 kg 38buc

Scutece copii Babydream midi 4-9 kg 38buc

27.75 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 9 produse în stoc.
Adaugă la favorite    

Scutecele BabyDream sunt formate din mai multe straturi:Stratul Extra Dry absoarbe rapid lichidul chiar daca bebelusul tau sta in diferite pozitii. In acelasi timp, acesta actioneaza si ca o bariera suplimentara in fata revenirii umezelii in contact cu pielea bebelusului. Stratul Ultra Super absorbant absoarbe si transforma lichidul in gel si il retine in interior, departe de pielea copilului. Dupa ce lichidul a fost transformat in gel, umiditatea nu poate ajunge din nou la piele, chiar si supus unei presiuni puternice. Stratul exterior al scutecului este alcatuit dintr-un material delicat, ca de bumbac, prevazut cu pori care lasa aerul sa circule prin scutec. Sistemul de fixare al scutecelor Babydream

Categorii: Scutece copii

Scutecele BabyDream sunt formate din mai multe straturi:

  • Stratul Extra Dry absoarbe rapid lichidul chiar daca bebelusul tau sta in diferite pozitii. In acelasi timp, acesta actioneaza si ca o bariera suplimentara in fata revenirii umezelii in contact cu pielea bebelusului.
  • Stratul Ultra Super absorbant absoarbe si transforma lichidul in gel si il retine in interior, departe de pielea copilului. Dupa ce lichidul a fost transformat in gel, umiditatea nu poate ajunge din nou la piele, chiar si supus unei presiuni puternice.
  • Stratul exterior al scutecului este alcatuit dintr-un material delicat, ca de bumbac, prevazut cu pori care lasa aerul sa circule prin scutec.

Sistemul de fixare al scutecelor Babydream
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data