Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Scutece copii BEBEM Natural (7-14kg), NR. 4

33.90 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 5 produse în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Image 11

Obțineți scutece Bebem Natural Maxi pentru bebeluși pentru copilul dvs. și păstrați-le confortabil pentru ore lungi. Aceste scutece sunt rezultatul utilizării materialelor moi și de înaltă calitate pentru realizarea lor. Astfel, sunt incredibil de confortabile pe pielea delicată a copilului tău. Scutecele au, de asemenea, o zonă unică, extra-absorbantă, care elimină scurgerile și le ține blocate ore lungi. De asemenea, suprafața moale și uscată a scutecului este realizată din extract natural de bumbac organic. Astfel, bebelușul tău rămâne uscat și la fel și hainele.

Absorbție superioară

Image 3

Scutecele naturale Bebem sunt proiectate cu o zonă super-absorbantă care este realizată din fibre naturale de bambus. Suprafața sa moale și uscată este rezultatul extractului natural de bumbac organic. Astfel, scutecele absorb toate scurgerile și țin copilul uscat și în largul tău ore lungi.

Image 21

Sigur pentru bebelusi

Aceste scutece Bebem pentru bebeluși nu conțin 100% substanțe chimice precum clorul, latexul, parfumul și parabenul. Acest lucru le face să fie complet sigure pentru copilul dumneavoastră, prevenind iritația și alergiile la pielea delicată.

Image 24Obțineți scutece Bebem Natural Maxi pentru bebeluși pentru copilul dvs. și păstrați-le confortabil pentru ore lungi. Aceste scutece sunt rezultatul utilizării materialelor moi și de înaltă calitate pentru realizarea lor. Astfel, sunt incredibil de confortabile pe pielea delicată a copilului tău. Scutecele au, de asemenea, o zonă unică, extra-absorbantă, care elimină scurgerile și le ține blocate ore lungi. De asemenea, suprafața moale și uscată a scutecului este realizată din extract natural de bumbac organic. Astfel, bebelușul tău rămâne uscat și la fel și hainele. Absorbție superioară Scutecele naturale Bebem sunt proiectate cu o zonă super-absorbantă care este realizată din fibre naturale de bambus. Suprafața sa moale și uscată este rezultatul extractului natural de bumbac organic. Astfel, scutecele absorb toate scurgerile și țin copilul uscat și în largul tău ore lungi. Sigur pentru bebelusi Aceste scutece Bebem pentru bebeluși nu conțin 100% substanțe chimice precum clorul, latexul, parfumul și parabenul. Acest lucru le face să fie complet sigure pentru copilul dumneavoastră, prevenind iritația și alergiile la pielea delicată.
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare