Produse / Scutece copii HUGGIES Elite Soft Nr 1 newborn 3-5 kg 50 buc

Scutece copii HUGGIES Elite Soft Nr 1 newborn 3-5 kg 50 buc

35.90 RON

Pentru nou-nascutiScutece Huggies Elite Soft sunt special concepute pentru nou-nascuti. Atat in interior, cat si exterior contin materiale foarte moi, pentru pielea delicata a bebelusului. Pernute absorbante moiPernutele moi ale stratului interior creeaza o bariera delicata intre pielea bebelusului si scaunul lichid. Materialele moi din stratul exterior al scutecului actioneaza delicat asupra pielii bebelusului, ca imbratisarea mamei. Microporii, care permit pielii sa "respire", asigura o circulatie a aerului in interiorul scutecului, impiedica aparitia dermatitei intertriginoase. Canalele de absorbtie reduc atirnarea scuteculuiStratul interior inovator SoftAbsorb absoarbe lichidul si scaunul lichid in cateva secunde, contribuind la pastrarea pielii bebelusului uscate cat mai mult posibil. Buzunar interior impotriva scurgerilorHuggies Elite Soft are un brau elastic, pentru ca scutecul sa adereze bine la corp, insa sa nu stranga prea tare burtica si sa nu frece pielea delicata a copilului. Buzunarul interior de pe brau previne scurgerea scaunului lichid pe spinare. Indicator de umiditateIndicatorul special isi schimba culoarea atunci cand scutecul devine umed - ca sa puteti usor determina cand scutecul trebuie schimbat. Cea mai blanda protectie a noastra, ca imbratisarea mameiCaracteristicile scutecelor Huggies Elite Soft:Stratul interior inovator SoftAbsorb absoarbe lichidul in cateva secunde.Pernutele deosebit de moi ale stratului interior creeaza o bariera delicata intre pielea bebelusului si scaunul lichid.Materialele poroase permit pielii sa "respire”.Braul moale super elastic pentru o aderare perfecta.Buzunarul interior special ajuta la prevenirea scurgerii pe spinare.Indicatorul de umiditate va sopteste cand scutecul trebuie schimbat.Huggies Elite Soft pentru nou-nascuti este cea mai delicata protectie * ca imbratisarea mamei!* in comparatie cu versiunile anterioare ale scutecelor, Huggies Newborn.

Brand: Huggies

Pentru nou-nascuti

Scutece Huggies Elite Soft sunt special concepute pentru nou-nascuti. Atat in interior, cat si exterior contin materiale foarte moi, pentru pielea delicata a bebelusului.

Pernute absorbante moi

Pernutele moi ale stratului interior creeaza o bariera delicata intre pielea bebelusului si scaunul lichid. Materialele moi din stratul exterior al scutecului actioneaza delicat asupra pielii bebelusului, ca imbratisarea mamei. Microporii, care permit pielii sa "respire", asigura o circulatie a aerului in interiorul scutecului, impiedica aparitia dermatitei intertriginoase.

Canalele de absorbtie reduc atirnarea scutecului

Stratul interior inovator SoftAbsorb absoarbe lichidul si scaunul lichid in cateva secunde, contribuind la pastrarea pielii bebelusului uscate cat mai mult posibil.

Buzunar interior impotriva scurgerilor

Huggies Elite Soft are un brau elastic, pentru ca scutecul sa adereze bine la corp, insa sa nu stranga prea tare burtica si sa nu frece pielea delicata a copilului. Buzunarul interior de pe brau previne scurgerea scaunului lichid pe spinare.

Indicator de umiditate

Indicatorul special isi schimba culoarea atunci cand scutecul devine umed - ca sa puteti usor determina cand scutecul trebuie schimbat.

Cea mai blanda protectie a noastra, ca imbratisarea mamei

Caracteristicile scutecelor Huggies Elite Soft:

  • Stratul interior inovator SoftAbsorb absoarbe lichidul in cateva secunde.
  • Pernutele deosebit de moi ale stratului interior creeaza o bariera delicata intre pielea bebelusului si scaunul lichid.
  • Materialele poroase permit pielii sa "respire”.
  • Braul moale super elastic pentru o aderare perfecta.
  • Buzunarul interior special ajuta la prevenirea scurgerii pe spinare.

Indicatorul de umiditate va sopteste cand scutecul trebuie schimbat.

Huggies Elite Soft pentru nou-nascuti este cea mai delicata protectie * ca imbratisarea mamei!

* in comparatie cu versiunile anterioare ale scutecelor, Huggies Newborn.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data