Produse / Scutece copii Kidgets Nr 5 Junior, 12-25 kg cutie decorativa 62 buc

Scutece copii Kidgets Nr 5 Junior, 12-25 kg cutie decorativa 62 buc

61.38 RON

Scutece de unica folosinta KidgetsScutece cu interior super-absorbant, banda elastica in talie pentru confort incredibil si libertate de miscare pentru copilul tau. Barierele protectoare laterale speciale pastreaza scurgerile in interiorul scutecului. Desene grafice simpatice. Scutecele Kidgets au sistem de blocare a scurgerilor, pastrand uscata pielea delicata a bebelusului. Protejeaza de iritatiile provocate de umezeala. Stratul intern super absorbant si barierele speciale laterale blocheaza scurgerile in interiorul scutecului, permitandu-ti sa te bucuri de fiecare moment alaturi de bebelusul tau. Ambalare: 62 bucati in cutie de carton

Categorii: Scutece copii
Brand: Kidgets

Scutece de unica folosinta Kidgets

Scutece cu interior super-absorbant, banda elastica in talie pentru confort incredibil si libertate de miscare pentru copilul tau. Barierele protectoare laterale speciale pastreaza scurgerile in interiorul scutecului. Desene grafice simpatice. Scutecele Kidgets au sistem de blocare a scurgerilor, pastrand uscata pielea delicata a bebelusului. Protejeaza de iritatiile provocate de umezeala.
Stratul intern super absorbant si barierele speciale laterale blocheaza scurgerile in interiorul scutecului, permitandu-ti sa te bucuri de fiecare moment alaturi de bebelusul tau.
Ambalare: 62 bucati in cutie de carton
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data