Produse / Scutece copii Pampers Active Baby Giant pack Nr 5 junior 11-16kg 64 buc

Scutece copii Pampers Active Baby Giant pack Nr 5 junior 11-16kg 64 buc

79.90 RON
Adaugă la favorite    

Pentru ca fiecare dimineata sa fie una fericita, micutul tau are nevoie de pana la 12 ore de protectie impotriva umezelii. De aceea, scutecele Pampers Active Baby-Dry contin Micro-Perle ce absorb si retin pana la de 30 de ori greutatea lor, izoland in siguranta umezeala. Diminetile sunt pline de chicoteli cu scutecele Pampers Active Baby-Dry. Stratul exterior unic, super-absorbant, in contact permanent cu pielea bebelusului, este conceput pentru a absorbi rapid lichidul si a se usca cat mai repede posibil. Diminetile fericite incep cu scutecele Pampers Active Baby-Dry. O dimineata fericita incepe cu pana la 12 ore de protectie impotriva umezelii ! - Strat absorbant cu textura speciala si un interior care absoarbe si retine umezeala. - Design nou cu personaje simpatice. - Benzi laterale fine si elastice ce se ajusteaza pe corp, pentru o fixare confortabila. Brand: Pampers Marime: 5 Tip produs: Scutece Pentru: Baieti|Fete Culoare: Multicolor Colectie: Active Baby Functii: Super absorbant Cantitate pachet: 64 Interval greutate: 11-16 Tip scutec: Unica folosinta

Categorii: Scutece copii
Brand: Pampers

Pentru ca fiecare dimineata sa fie una fericita, micutul tau are nevoie de pana la 12 ore de protectie impotriva umezelii. De aceea, scutecele Pampers Active Baby-Dry contin Micro-Perle ce absorb si retin pana la de 30 de ori greutatea lor, izoland in siguranta umezeala.
Diminetile sunt pline de chicoteli cu scutecele Pampers Active Baby-Dry. Stratul exterior unic, super-absorbant, in contact permanent cu pielea bebelusului, este conceput pentru a absorbi rapid lichidul si a se usca cat mai repede posibil. Diminetile fericite incep cu scutecele Pampers Active Baby-Dry.

O dimineata fericita incepe cu pana la 12 ore de protectie impotriva umezelii !
- Strat absorbant cu textura speciala si un interior care absoarbe si retine umezeala.
- Design nou cu personaje simpatice.
- Benzi laterale fine si elastice ce se ajusteaza pe corp, pentru o fixare confortabila.


Brand: Pampers
Marime: 5
Tip produs: Scutece
Pentru: Baieti|Fete
Culoare: Multicolor
Colectie: Active Baby
Functii: Super absorbant
Cantitate pachet: 64
Interval greutate: 11-16
Tip scutec: Unica folosintaCoşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data