Produse / Scutece copii PAMPERS Active Baby Nr 4+ maxi 10-15 kg 120 buc ALBASTRU

Scutece copii PAMPERS Active Baby Nr 4+ maxi 10-15 kg 120 buc ALBASTRU

129.00 RON

Scutece Pampers Active Baby 4+ Mega Box 120 buc Stiai ca atunci cand doarme, bebelusul tau se misca de pana la doua ori mai mult decat un adult? Dupa o noapte plina de miscare scutecul poate deveni ud si greu, ceea ce il impiedica pe micut sa aiba un somn linistit. De aceea, noile scutecele Pampers au un extra strat absorbant pentru nopti uscate, care ajuta la absorbtia rapida a lichidului. Astfel indiferent cat de mult se misca sau in ce pozitie doarme, pielea bebelususlui tau ramane uscata pana la 12 ore.1 Pampers = 1 noapte uscata Absoarbe rapid lichidul mentinand pielea bebelusului uscata peste noaptea, oferindu-i un somn linistitor, multumita stratului aditional unic pentru somn.Retine umezeala departe de pielea copilului tau.Stratul interior cu Micro-perle, absoarbe si retine umezeala in interior departe de pielea delicata a copilului tau, oferindu-i o protectie de pana la 12 ore.Lasa pielea sa respireAero-canalele de la Pampers Active Baby, permit patrunderea aerului in scutec, lasand pielea bebesului tau sa respire si un scutec uscat.Moale ca de bumbac*Scutecele Pampers Active Baby sunt realizate din materiale moi ca de bumbac, pentru ca bebelusul tau sa se simta confortabil toata ziua. *nu contine bumbacConfortabil in orice pozitieLaterale flexibile ce ofera o fixare confortabila si protectie impotriva scurgerilor.

Brand: Pampers

Scutece Pampers Active Baby 4+ Mega Box 120 buc


Stiai ca atunci cand doarme, bebelusul tau se misca de pana la doua ori mai mult decat un adult? Dupa o noapte plina de miscare scutecul poate deveni ud si greu, ceea ce il impiedica pe micut sa aiba un somn linistit. De aceea, noile scutecele Pampers au un extra strat absorbant pentru nopti uscate, care ajuta la absorbtia rapida a lichidului. Astfel indiferent cat de mult se misca sau in ce pozitie doarme, pielea bebelususlui tau ramane uscata pana la 12 ore.

1 Pampers = 1 noapte uscata

Absoarbe rapid lichidul mentinand pielea bebelusului uscata peste noaptea, oferindu-i un somn linistitor, multumita stratului aditional unic pentru somn.

Retine umezeala departe de pielea copilului tau.

Stratul interior cu Micro-perle, absoarbe si retine umezeala in interior departe de pielea delicata a copilului tau, oferindu-i o protectie de pana la 12 ore.

Lasa pielea sa respire

Aero-canalele de la Pampers Active Baby, permit patrunderea aerului in scutec, lasand pielea bebesului tau sa respire si un scutec uscat.

Moale ca de bumbac*

Scutecele Pampers Active Baby sunt realizate din materiale moi ca de bumbac, pentru ca bebelusul tau sa se simta confortabil toata ziua.

*nu contine bumbac

Confortabil in orice pozitie

Laterale flexibile ce ofera o fixare confortabila si protectie impotriva scurgerilor.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data