Produse / Scutece copii PAMPERS Premium Care Nr 1 micro 4-5 kg 26 buc

Scutece copii PAMPERS Premium Care Nr 1 micro 4-5 kg 26 buc

29.47 RON
Adaugă la favorite    

Cand esti insarcinata multe schimbari se intampla in acelasi timp. Te intelegem si suntem aici pentru tine! Pampers a creat cea mai buna protectie pentru nou-nascuti.Descopera scutecul Recomandat de Societatea Romana de Pediatrie cu un design special pentru nou-nascut.     Ca o noua mamica ofera-i bebelusului tau protectia ideala de la Pampers, acum un strat delicat de inimioare absorbante.     Alege pentru pielea bebelusului tau confortul maxim si protectia optima oferite de Pampers Premium Care. Moale ca puful*, scutecul Pampers Premium Care are acum un strat mai delicat**de inimioare absorbante, care tine umezeala si murdaria departe de pielea bebelusului tau. Indicatorul de umezeala se coloreaza in albastru pe masura ce scutecul se umple, astfel incat tu sa stii cand bebelusul tau trebuie schimbat. Scutecele Pampers Premium Care asigura fixarea confortabila a scutecului in jurul buricului delicat al nou-nascutului.Acum, intr-un ambalaj nou! *(nu contin puf) ** (in comparatie cu produsul nostru anterior)   Moale ca un pufMateriale moi si delicate, pentru cea mai fina atingere a pielii bebelusului.Nu contine puf   Protectie de pana la 12 ore impotriva umezeliiDatorita celor 3 canale absorbante, care lasa pielea sa respire, pielea bebelusului tau este este protejata pana la 12 ore impotriva umezelii.   Retine umezeala departe de pielea copilului tau Acum cu un strat mai delicat* de inimioare absorbante, pentru ca este bland cu pielea bebelusului tau, tinand departe umezeala si murdaria.(in comparatie cu produsul nostru anterior)   Vezi cand trebuie schimbatVezi cand trebuie schimbat multumita indicatorului de umezeala. Mai putine griji pentru tine, mai mult confort pentru cel mic.   Forma potrivita pentru zona ombilicalaForma care protejeaza zona ombilicala, conceputa pentru nou-nascuti (disponibila pentru marimile 0, 1, 2).

Categorii: Scutece copii
Brand: Pampers
Cand esti insarcinata multe schimbari se intampla in acelasi timp. Te intelegem si suntem aici pentru tine! Pampers a creat cea mai buna protectie pentru nou-nascuti.
Descopera scutecul Recomandat de Societatea Romana de Pediatrie cu un design special pentru nou-nascut.
   
Ca o noua mamica ofera-i bebelusului tau protectia ideala de la Pampers, acum un strat delicat de inimioare absorbante.
   
Alege pentru pielea bebelusului tau confortul maxim si protectia optima oferite de Pampers Premium Care. Moale ca puful*, scutecul Pampers Premium Care are acum un strat mai delicat**de inimioare absorbante, care tine umezeala si murdaria departe de pielea bebelusului tau. Indicatorul de umezeala se coloreaza in albastru pe masura ce scutecul se umple, astfel incat tu sa stii cand bebelusul tau trebuie schimbat. Scutecele Pampers Premium Care asigura fixarea confortabila a scutecului in jurul buricului delicat al nou-nascutului.

Acum, intr-un ambalaj nou! *(nu contin puf) ** (in comparatie cu produsul nostru anterior)
 
Moale ca un puf

Materiale moi si delicate, pentru cea mai fina atingere a pielii bebelusului.

Nu contine puf
 
Protectie de pana la 12 ore impotriva umezelii

Datorita celor 3 canale absorbante, care lasa pielea sa respire, pielea bebelusului tau este este protejata pana la 12 ore impotriva umezelii.
 

Retine umezeala departe de pielea copilului tau

Acum cu un strat mai delicat* de inimioare absorbante, pentru ca este bland cu pielea bebelusului tau, tinand departe umezeala si murdaria.

(in comparatie cu produsul nostru anterior)

 
Vezi cand trebuie schimbat

Vezi cand trebuie schimbat multumita indicatorului de umezeala. Mai putine griji pentru tine, mai mult confort pentru cel mic.
 
Forma potrivita pentru zona ombilicala

Forma care protejeaza zona ombilicala, conceputa pentru nou-nascuti (disponibila pentru marimile 0, 1, 2).
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare