Produse / Scutece copii PAMPERS Premium Care Nr 3 midi 6-10 kg 204 buc

Scutece copii PAMPERS Premium Care Nr 3 midi 6-10 kg 204 buc

179.99 RON

Ofera-i bebelusului tau cea mai buna protectie a pielii de la Pampers, cu scutecele Premium Care! Datorita stratului absorbant unic Premium Care, umezeala si murdaria vor ramane departe de pielea lui delicata. Astfel, bebelusul tau va simti doar dragostea ta, de la prima atingere.Strat absorbant unic Premium CareAcest strat absorbant este special creat pentru a tine umezeala si murdaria departe de pielea delicata a bebelusului tau.3 canale absorbantePielea bebelusului tau se mentine uscata, datorita microperlelor absorbante care retin rapid umezeala.Materiale care lasa pielea sa respireMaterialele noastre speciale lasa aerul sa intre, pentru a mentine senzatia de prospetime a pielii bebelusului tau.Fin ca mataseaInconjoara bebelusul tau cu cele mai matasoase si fine senzatii, din prima zi de viata, pentru o protectie delicata asupra pielii lui sensibile.Indicator de umezealaIti spune cand bebelusul tau are nevoie sa fie schimbat, ajutandu-l pe el sa ramana fericit si confortabil, iar pe tine sa stai linistita.Forma care protejeaza zona ombilicalaAsigura fixarea confortabila a scutecului in jurul buricului delicat al nou-nascutului, in primele zile de viata. Disponibil pentru marimile 1 si 2.

Brand: Pampers

Ofera-i bebelusului tau cea mai buna protectie a pielii de la Pampers, cu scutecele Premium Care! Datorita stratului absorbant unic Premium Care, umezeala si murdaria vor ramane departe de pielea lui delicata. Astfel, bebelusul tau va simti doar dragostea ta, de la prima atingere.

Strat absorbant unic Premium Care

Acest strat absorbant este special creat pentru a tine umezeala si murdaria departe de pielea delicata a bebelusului tau.

3 canale absorbante

Pielea bebelusului tau se mentine uscata, datorita microperlelor absorbante care retin rapid umezeala.

Materiale care lasa pielea sa respire

Materialele noastre speciale lasa aerul sa intre, pentru a mentine senzatia de prospetime a pielii bebelusului tau.

Fin ca matasea

Inconjoara bebelusul tau cu cele mai matasoase si fine senzatii, din prima zi de viata, pentru o protectie delicata asupra pielii lui sensibile.

Indicator de umezeala

Iti spune cand bebelusul tau are nevoie sa fie schimbat, ajutandu-l pe el sa ramana fericit si confortabil, iar pe tine sa stai linistita.

Forma care protejeaza zona ombilicala

Asigura fixarea confortabila a scutecului in jurul buricului delicat al nou-nascutului, in primele zile de viata. Disponibil pentru marimile 1 si 2.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data