Produse / Scutece copii PAMPERS Premium Care Nr 3 midi 6-10 kg 80 buc

Scutece copii PAMPERS Premium Care Nr 3 midi 6-10 kg 80 buc

89.00 RON

Pentru cel mic, atingerile sunt o cale de a descoperi universul din jurul lui. Cu fiecare mângâiere, cu fiecare contact, lumea începe să prindă contur. Iar pentru ca puiul tău să poată explora lumea cu bucurie, pielea lui trebuie să fie sănătoasă si uscată.De aceea, Pampers a creat noul Premium Care pentru a ocroti cea mai pretentioasă piele din lume, pielea bebelusului tău, oferindu-i o protectie de 5 stele:1. Ultra protectie împotriva umezelii - Datorită stratului din gel super - absorbant Dry Max, umezeala este retinută în interior, departe de pielea bebelusului care rămâne astfel uscată si sănătoasă.2. Ultra fixare - Noul Pampers® Premium Care are benzi laterale elastice ce se potrivesc perfect în jurul burticii si benzi suprapuse (mărimile 1-2), care împreună îi permit micutului tău să se miste în voie.3. Ultra îngrijire - Noul Premium Care are toate elementele necesare pentru a păstra pielea bebelusului tău uscată si curată: strat exterior ce lăsă pielea să respire, sistem unic de absorbtie a scaunelor moi (mărimile 1-3) si lotiune specială din Aloe Vera cu efect hidratant si protector.4. Ultra subtire - Tehnologia inovatoare Dry Max permite o distribuire optimă a gelului super-absorbant din interior, astfel încât scutecul Premium Care să fie cu până la 20% mai subtire si mai confortabil, dar la fel de eficient în protejarea pielii bebelusului tău.5. Ultra confort - Cu noul Pampers® Premium Care, pielea atât de fragilă a puiului tău se va simti cel mai bine. Materialul moale ca bumbacul este plăcut la atingere, în timp ce stratul exterior, acum si mai catifelat, protejează cu delicatete zona acoperită de scutec.

Brand: Pampers

Pentru cel mic, atingerile sunt o cale de a descoperi universul din jurul lui. Cu fiecare mângâiere, cu fiecare contact, lumea începe să prindă contur. Iar pentru ca puiul tău să poată explora lumea cu bucurie, pielea lui trebuie să fie sănătoasă si uscată.

De aceea, Pampers a creat noul Premium Care pentru a ocroti cea mai pretentioasă piele din lume, pielea bebelusului tău, oferindu-i o protectie de 5 stele:

1. Ultra protectie împotriva umezelii - Datorită stratului din gel super - absorbant Dry Max, umezeala este retinută în interior, departe de pielea bebelusului care rămâne astfel uscată si sănătoasă.

2. Ultra fixare - Noul Pampers® Premium Care are benzi laterale elastice ce se potrivesc perfect în jurul burticii si benzi suprapuse (mărimile 1-2), care împreună îi permit micutului tău să se miste în voie.

3. Ultra îngrijire - Noul Premium Care are toate elementele necesare pentru a păstra pielea bebelusului tău uscată si curată: strat exterior ce lăsă pielea să respire, sistem unic de absorbtie a scaunelor moi (mărimile 1-3) si lotiune specială din Aloe Vera cu efect hidratant si protector.

4. Ultra subtire - Tehnologia inovatoare Dry Max permite o distribuire optimă a gelului super-absorbant din interior, astfel încât scutecul Premium Care să fie cu până la 20% mai subtire si mai confortabil, dar la fel de eficient în protejarea pielii bebelusului tău.

5. Ultra confort - Cu noul Pampers® Premium Care, pielea atât de fragilă a puiului tău se va simti cel mai bine. Materialul moale ca bumbacul este plăcut la atingere, în timp ce stratul exterior, acum si mai catifelat, protejează cu delicatete zona acoperită de scutec.
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data