Produse / Scutece copii PAMPERS Premium Care Nr 4 maxi 9-14 kg 18 buc

Scutece copii PAMPERS Premium Care Nr 4 maxi 9-14 kg 18 buc

23.90 RON

Premium Care este cea mai buna gama de scutece de la Pampers care ofera o multime de beneficii pentru o protectie de 5 stele pentru pielea micutului dvs. Este un scutec special creat pentru a mentine pielea sanatoasa, pentru ca micutul dvs. sa poata descoperi lumea din jurul sau.Caracteristici:Pachetul contine 18 bucati pentru bebelusi de 9-14 kg – marimea 4 Maxi.Bebelusul este bine protejat impotriva umezelii, pe o durata de pana la 12 ore. Premium Care are interiorului unic Drymax si a stratului poros de tip fagure, care ajuta la absorbtia scaunelor moi (marimile 1-3). Lotiunea cu aloe protejeaza pielea bebelusului, iar benzile laterale flexibile au fost create pentru a evita iritatiile.Dispune de 2 zone uscate, care absorb rapid lichidul si il izoleaza, indepartandu-l de pielea bebelusului dvs.Are micropori cu rol in a permite ca aerul proaspat sa patrunda in scutec, iar cel umed sa iasa. Astfel pielea poate respira si va ramane uscata.Realizat din material moale - „ca de bumbac” – ceea ce da un sentiment de comfort pe timpul purtarii, bebelusului dvs. ( Produsul nu contine bumbac.)Fixare buna de jur – imprejur: benzile laterale flexibile ajuta la evitarea iritatiilor si asigura o fixare pe cat de sigura, pe atat de confortabila.

Brand: Pampers

Premium Care este cea mai buna gama de scutece de la Pampers care ofera o multime de beneficii pentru o protectie de 5 stele pentru pielea micutului dvs. Este un scutec special creat pentru a mentine pielea sanatoasa, pentru ca micutul dvs. sa poata descoperi lumea din jurul sau.

Caracteristici:

  • Pachetul contine 18 bucati pentru bebelusi de 9-14 kg – marimea 4 Maxi.
  • Bebelusul este bine protejat impotriva umezelii, pe o durata de pana la 12 ore. Premium Care are interiorului unic Drymax si a stratului poros de tip fagure, care ajuta la absorbtia scaunelor moi (marimile 1-3).
  • Lotiunea cu aloe protejeaza pielea bebelusului, iar benzile laterale flexibile au fost create pentru a evita iritatiile.
  • Dispune de 2 zone uscate, care absorb rapid lichidul si il izoleaza, indepartandu-l de pielea bebelusului dvs.
  • Are micropori cu rol in a permite ca aerul proaspat sa patrunda in scutec, iar cel umed sa iasa. Astfel pielea poate respira si va ramane uscata.
  • Realizat din material moale - „ca de bumbac” – ceea ce da un sentiment de comfort pe timpul purtarii, bebelusului dvs. ( Produsul nu contine bumbac.)
  • Fixare buna de jur – imprejur: benzile laterale flexibile ajuta la evitarea iritatiilor si asigura o fixare pe cat de sigura, pe atat de confortabila.Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data