Produse / Scutece copii PAMPERS Premium Care Nr 4 maxi 9-14 kg 68 buc

Scutece copii PAMPERS Premium Care Nr 4 maxi 9-14 kg 68 buc

89.00 RON

Alege pentru pielea bebelusului tău confortul maxim si protectia optimă, oferite de Pampers Premium Care. Moale ca puful, scutecul Pampers Premium Care are acum un strat absorbant interior / un strat superior liniat cu Heart Quilts care tine umezeala si murdăria departe de pielea bebelusului tău. Indicatorul de umezeală se colorează în albastru pe măsură ce scutecul se umple, astfel încât tu să stii când bebelusul tău trebuie schimbat. Scutecele Pampers Premium Care asigură fixarea confortabilă a scutecului în jurul buricului delicat al nou-născutului.Mai putine griji pentru tine, mai mult confort pentru cel mic. Acum, într-un ambalaj îmbunătătit. (nu contin puf)

Brand: Pampers

Alege pentru pielea bebelusului tău confortul maxim si protectia optimă, oferite de Pampers Premium Care.

Moale ca puful, scutecul Pampers Premium Care are acum un strat absorbant interior / un strat superior liniat cu Heart Quilts care tine umezeala si murdăria departe de pielea bebelusului tău.

Indicatorul de umezeală se colorează în albastru pe măsură ce scutecul se umple, astfel încât tu să stii când bebelusul tău trebuie schimbat. Scutecele Pampers Premium Care asigură fixarea confortabilă a scutecului în jurul buricului delicat al nou-născutului.

Mai putine griji pentru tine, mai mult confort pentru cel mic.

Acum, într-un ambalaj îmbunătătit. (nu contin puf)
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data