Produse / Scutece copii PAMPERS Premium Care Nr 5 junior 11-16 kg 17 buc

Scutece copii PAMPERS Premium Care Nr 5 junior 11-16 kg 17 buc

23.90 RON

Stoc epuizat


Alege pentru pielea bebelușului tău confortul maxim și protecția optimă, oferite de Pampers Premium Care. Moale ca puful, scutecul Pampers Premium Care are acum un strat absorbant interior / un strat superior liniat cu Heart Quilts care ține umezeala și murdăria departe de pielea bebelușului tău. Indicatorul de umezeală se colorează în albastru pe măsură ce scutecul se umple, astfel încât tu să știi când bebelușul tău trebuie schimbat. Scutecele Pampers Premium Care asigură fixarea confortabilă a scutecului în jurul buricului delicat al nou-născutului. Mai puține griji pentru tine, mai mult confort pentru cel mic. Acum, într-un ambalaj îmbunătățit. (nu conțin puf)

Brand: Pampers

Alege pentru pielea bebelușului tău confortul maxim și protecția optimă, oferite de Pampers Premium Care.

Moale ca puful, scutecul Pampers Premium Care are acum un strat absorbant interior / un strat superior liniat cu Heart Quilts care ține umezeala și murdăria departe de pielea bebelușului tău.

Indicatorul de umezeală se colorează în albastru pe măsură ce scutecul se umple, astfel încât tu să știi când bebelușul tău trebuie schimbat. Scutecele Pampers Premium Care asigură fixarea confortabilă a scutecului în jurul buricului delicat al nou-născutului.

Mai puține griji pentru tine, mai mult confort pentru cel mic.

Acum, într-un ambalaj îmbunătățit. (nu conțin puf)
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data