Produse / Scutece copii PAMPERS Premium Care Nr 5 junior 11-16 kg 58 buc

Scutece copii PAMPERS Premium Care Nr 5 junior 11-16 kg 58 buc

89.00 RON

Alege pentru pielea bebelusului tau confortul maxim si protectia optima, oferite de Pampers Premium Care.Moale ca puful, scutecul Pampers Premium Care are acum un strat absorbant interior / un strat superior liniat cu Heart Quilts care tine umezeala si murdaria departe de pielea bebelusului tau.Indicatorul de umezeala se coloreaza in albastru pe masura ce scutecul se umple, astfel incat tu sa stii cand bebelusul tau trebuie schimbat.Scutecele Pampers Premium Care asigura fixarea confortabila a scutecului in jurul buricului delicat al nou-nascutului.Mai putine griji pentru tine, mai mult confort pentru cel mic.

Brand: Pampers
  • Alege pentru pielea bebelusului tau confortul maxim si protectia optima, oferite de Pampers Premium Care.
  • Moale ca puful, scutecul Pampers Premium Care are acum un strat absorbant interior / un strat superior liniat cu Heart Quilts care tine umezeala si murdaria departe de pielea bebelusului tau.
  • Indicatorul de umezeala se coloreaza in albastru pe masura ce scutecul se umple, astfel incat tu sa stii cand bebelusul tau trebuie schimbat.
  • Scutecele Pampers Premium Care asigura fixarea confortabila a scutecului in jurul buricului delicat al nou-nascutului.
  • Mai putine griji pentru tine, mai mult confort pentru cel mic.Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data