Produse / Scutece copii PAMPERS Premium care Nr.2 (4-8kg) 68buc

Scutece copii PAMPERS Premium care Nr.2 (4-8kg) 68buc

95.68 RON
Adaugă la favorite    

ProprietățiDimensiunea scutecului: 2Greutate (kg): 4-8Ambalaj scutec (buc): 68Ambalaj mari economicPoate fi prins cu velcroAbsorbție suplimentarăCu o bară de umezeală care se decolorează atunci când este expus la apăMaterial subtire si respirabilFabricat din moale și blând la atingereSe potrivește perfectTalie moale, confortabilăMiez unic de scutec Drymax care menține copilul uscat până la 12 oreScutecele Pampers Premium Care sunt concepute special pentru pielea sensibilă a bebelușilorBebelușii au pielea pe jumătate mai groasă decât adulții, ceea ce îi face extrem de sensibili la abraziune și iritație.Scutecul Pampers Premium Care recomandat de Asociația Maghiară a Moașelor oferă o senzație mai moale și mai uscată decât oricând. Stratul său interior moale, liniștitor și aerisit este respirabil și confortabil în design, în timp ce umezește umezeala și scaunele subțiri departe de pielea bebelușului. Aripile laterale și mai moi și mai flexibile se potrivesc perfect pe burtica bebelușului pentru a oferi confort personalizat. Iar miezul său absorbant super-eficient absoarbe instantaneu umezeala pentru a o menține uscată timp de până la 12 ore și protejează pielea sensibilă a bebelușilor.Pampers Premium Care oferă Pampers cea mai moale și excelentă protecție pentru pielea sensibilă a bebelușilor.Caracteristicile cheie ale produsuluiCOPERTĂ MOALE AIRLYStratul superior special este respirabil și confortabil pentru pielea bebelușului, în același timp disipând umezeala și diluează scaunul pentru a preveni iritarea pielii.MAG. ABSORBANT RAPIDMiezul cu absorbție rapidă absoarbe imediat și captează umezeala pentru a o menține uscată timp de până la 12 ore și protejează pielea sensibilă a bebelușilor.ARIPI FLEXIBILE SUPER MOALESe adaptează ușor la burtica bebelușului pentru o potrivire perfectă.BANDA INDICATOR DE UMIDITATEIndică când este timpul să schimbi scutecul.DESIGN NEPRICENOSConceput pentru a proteja buricul sensibil al nou-născuților (disponibil în mărimile 0, 1 și 2).SECURITATE 100%.Scutecul Pampers Premium Care este blând pentru pielea bebelușilor: testat dermatologic și nu conține parfumuri cu alergeni EU-26

Categorii: Scutece copii
Brand: Pampers

Proprietăți

 • Dimensiunea scutecului: 2
 • Greutate (kg): 4-8
 • Ambalaj scutec (buc): 68
 • Ambalaj mari economic
 • Poate fi prins cu velcro
 • Absorbție suplimentară
 • Cu o bară de umezeală care se decolorează atunci când este expus la apă
 • Material subtire si respirabil
 • Fabricat din moale și blând la atingere
 • Se potrivește perfect
 • Talie moale, confortabilă
 • Miez unic de scutec Drymax care menține copilul uscat până la 12 ore

Scutecele Pampers Premium Care sunt concepute special pentru pielea sensibilă a bebelușilor

Bebelușii au pielea pe jumătate mai groasă decât adulții, ceea ce îi face extrem de sensibili la abraziune și iritație.

Scutecul Pampers Premium Care recomandat de Asociația Maghiară a Moașelor oferă o senzație mai moale și mai uscată decât oricând. Stratul său interior moale, liniștitor și aerisit este respirabil și confortabil în design, în timp ce umezește umezeala și scaunele subțiri departe de pielea bebelușului. Aripile laterale și mai moi și mai flexibile se potrivesc perfect pe burtica bebelușului pentru a oferi confort personalizat. Iar miezul său absorbant super-eficient absoarbe instantaneu umezeala pentru a o menține uscată timp de până la 12 ore și protejează pielea sensibilă a bebelușilor.

Pampers Premium Care oferă Pampers cea mai moale și excelentă protecție pentru pielea sensibilă a bebelușilor.

Caracteristicile cheie ale produsului


COPERTĂ MOALE AIRLY

Stratul superior special este respirabil și confortabil pentru pielea bebelușului, în același timp disipând umezeala și diluează scaunul pentru a preveni iritarea pielii.

MAG. ABSORBANT RAPID

Miezul cu absorbție rapidă absoarbe imediat și captează umezeala pentru a o menține uscată timp de până la 12 ore și protejează pielea sensibilă a bebelușilor.

ARIPI FLEXIBILE SUPER MOALE

Se adaptează ușor la burtica bebelușului pentru o potrivire perfectă.

BANDA INDICATOR DE UMIDITATE

Indică când este timpul să schimbi scutecul.

DESIGN NEPRICENOS

Conceput pentru a proteja buricul sensibil al nou-născuților (disponibil în mărimile 0, 1 și 2).

SECURITATE 100%.

Scutecul Pampers Premium Care este blând pentru pielea bebelușilor: testat dermatologic și nu conține parfumuri cu alergeni EU-26
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare