Produse / Scutece copii Toujours nr 4 ,7-18 kg, 50 buc

Scutece copii Toujours nr 4 ,7-18 kg, 50 buc

41.25 RON

Stoc epuizat


Scutecele Toujours nr 4 maxi 7-18 kg sunt formate din mai multe straturi:Stratul Extra Dry absoarbe rapid lichidul chiar daca bebelusul tau sta in diferite pozitii. In acelasi timp, acesta actioneaza si ca o bariera suplimentara in fata revenirii umezelii in contact cu pielea bebelusului. Stratul Ultra Super absorbant absoarbe si transforma lichidul in gel si il retine in interior, departe de pielea copilului. Dupa ce lichidul a fost transformat in gel, umiditatea nu poate ajunge din nou la piele, chiar si supus unei presiuni puternice. Stratul exterior al scutecului este alcatuit dintr-un material delicat, ca de bumbac, prevazut cu pori care lasa aerul sa circule prin scutec. Sistemul de fixare al scutecelor Toujours are o zona extinsa de prindere, cu benzi late care permit fixarea confortabila si de lunga durata a scutecului. Mai mult, marginile elastice de fixare pentru picioruse previn scurgerea lichidului. In acest fel, bebelusul tau poate sa se joace in voie, poate sa stea confortabil si se poate misca cu usurinta. Brand: Toujours Marime: 4 Varsta: 2-3 ani Tip produs: Scutece Pentru: Unisex Culoare: Alb Colectie: Ultra Fine Functii: Superabsorbant Material: Sintetic Cantitate pachet: 50 Interval greutate: 7-18 kg Tip scutec: Unica folosinta

Categorii: Scutece si chilotei
Brand: Toujours

Scutecele Toujours nr 4 maxi 7-18 kg sunt formate din mai multe straturi:

  • Stratul Extra Dry absoarbe rapid lichidul chiar daca bebelusul tau sta in diferite pozitii. In acelasi timp, acesta actioneaza si ca o bariera suplimentara in fata revenirii umezelii in contact cu pielea bebelusului.
  • Stratul Ultra Super absorbant absoarbe si transforma lichidul in gel si il retine in interior, departe de pielea copilului. Dupa ce lichidul a fost transformat in gel, umiditatea nu poate ajunge din nou la piele, chiar si supus unei presiuni puternice.
  • Stratul exterior al scutecului este alcatuit dintr-un material delicat, ca de bumbac, prevazut cu pori care lasa aerul sa circule prin scutec.

Sistemul de fixare al scutecelor Toujours are o zona extinsa de prindere, cu benzi late care permit fixarea confortabila si de lunga durata a scutecului.
Mai mult, marginile elastice de fixare pentru picioruse previn scurgerea lichidului.
In acest fel, bebelusul tau poate sa se joace in voie, poate sa stea confortabil si se poate misca cu usurinta.


Brand: Toujours
Marime: 4
Varsta: 2-3 ani
Tip produs: Scutece
Pentru: Unisex
Culoare: Alb
Colectie: Ultra Fine
Functii: Superabsorbant
Material: Sintetic
Cantitate pachet: 50
Interval greutate: 7-18 kg
Tip scutec: Unica folosintaCoşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data