Produse / Scutece pentru adulti Seni Super Plus, XL, 10 buc

Scutece pentru adulti Seni Super Plus, XL, 10 buc

49.90 RON
Adaugă la favorite    

Scutece pentru adulti Seni Super Plus, XL, 10 bucScutecele Super Seni Plus Extra Large cu capacitate de absorbtie sporita, asigura protectie eficienta si sunt potrivite atat pentru persoanele active cat si pentru cele cu mobilitate limitata.Suprafata AIR din material natural ce permite pielii sa respire, asigura confort sporit si reduce riscul aparitiei iritatiilor. Scutecele au un strat special EDS, ce absoarbe si distribuie rapid umezeala in interiorul miezului absorbant, conferind astfel senzatia de uscat.Pot fi utilizate atat pentru incontinenta urinara cat si cea fecala. Recomandate pentru incontinenta medie si grava.Suprafata naturala AIR, ce permite pielii sa respire si reduce astfel riscul aparitiei iritatiilor. Caracteristici: Sistem de ajustare dublu, confort si siguranta cu banda elastica in partea din fata si din spate a scutecului si sistem de prindere elastic, dublu.• Posibilitatea inchiderii si deschiderii multiple a scutecului fara riscul de a rupe stratul exterior.• Miez absorbant dublu – capacitate mare de absorbtie si senzatia permanenta de uscat.• Volanase hidrofobe – protejeaza impotriva scurgerilor laterale.• Indicator de umiditate – informeaza despre necesitatea schimbarii scutecului.• Ideale pentru noapte, sau cand exista pauze lungi intre schimbarea scutecelor. Utilizare corecta:

Categorii: Scutece adulti
Brand: Seni

Scutece pentru adulti Seni Super Plus, XL, 10 buc

Scutecele Super Seni Plus Extra Large cu capacitate de absorbtie sporita, asigura protectie eficienta si sunt potrivite atat pentru persoanele active cat si pentru cele cu mobilitate limitata.

Suprafata AIR din material natural ce permite pielii sa respire, asigura confort sporit si reduce riscul aparitiei iritatiilor. Scutecele au un strat special EDS, ce absoarbe si distribuie rapid umezeala in interiorul miezului absorbant, conferind astfel senzatia de uscat.

Pot fi utilizate atat pentru incontinenta urinara cat si cea fecala.

Recomandate pentru incontinenta medie si grava.

Suprafata naturala AIR, ce permite pielii sa respire si reduce astfel riscul aparitiei iritatiilor.

Caracteristici:

 • Sistem de ajustare dublu, confort si siguranta cu banda elastica in partea din fata si din spate a scutecului si sistem de prindere elastic, dublu.
  • Posibilitatea inchiderii si deschiderii multiple a scutecului fara riscul de a rupe stratul exterior.
  • Miez absorbant dublu – capacitate mare de absorbtie si senzatia permanenta de uscat.
  • Volanase hidrofobe – protejeaza impotriva scurgerilor laterale.
  • Indicator de umiditate – informeaza despre necesitatea schimbarii scutecului.
  • Ideale pentru noapte, sau cand exista pauze lungi intre schimbarea scutecelor.
 • Utilizare corecta:
  Coşul meu
  Empty cart icon
  Coşul tău este gol
  Subtotal: RON
  Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
  Comandă
  Alege limba
  Favorite
  nowishlist
  Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare