Produse / Scutece pentru adulti Seni Super Quatro, XL, 10 buc

Scutece pentru adulti Seni Super Quatro, XL, 10 buc

63.99 RON
Adaugă la favorite    

Scutece pentru adulti Seni Super Quatro, XL, 10 buc Scutece Premium pentru incontinenta medie si grava, recomandate pentru dimensiuni talie 130-170 cm.9 picaturi - capacitate foarte mare de absorbtie. Suprafata naturala AIR, ce permite pielii sa respire. Fara elemente din latex. Odour Stop - neutralizeaza mirosul neplacut.10 buc in pachet Gama de produse Seni a pornit initial cu un singur produs, pentru ca ulterior sa se extinda intr-o gama variata de produse absorbante, pentru ingrijirea pielii si produse complementare. Gama Seni cuprinde absorbante urologice pentru femei si barbati, absorbante urologice cu forma anatomica, scutece absorbante, scutece absorbante tip chilot, aleze igienice si produse speciale pentru ingrijirea pielii.

Categorii: Scutece adulti
Brand: Seni

Scutece pentru adulti Seni Super Quatro, XL, 10 buc

Scutece Premium pentru incontinenta medie si grava, recomandate pentru dimensiuni talie 130-170 cm.

9 picaturi - capacitate foarte mare de absorbtie. Suprafata naturala AIR, ce permite pielii sa respire. Fara elemente din latex. Odour Stop - neutralizeaza mirosul neplacut.

10 buc in pachet

Gama de produse Seni a pornit initial cu un singur produs, pentru ca ulterior sa se extinda intr-o gama variata de produse absorbante, pentru ingrijirea pielii si produse complementare. Gama Seni cuprinde absorbante urologice pentru femei si barbati, absorbante urologice cu forma anatomica, scutece absorbante, scutece absorbante tip chilot, aleze igienice si produse speciale pentru ingrijirea pielii.Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data