Produse / Scutece pentru adulti unisex Joly Medium 8 pic 80-130cm x30 buc

Scutece pentru adulti unisex Joly Medium 8 pic 80-130cm x30 buc

74.70 RON

Scutecele pentru adulti Joly 3 Medium dau senzatia de "ca si cum ai fi in lenjerie", datorita unei suprafete super-moi, silentioase si respirabile pe laturi. Ele asigura o protectie convenabila si fiabila, datorita peretilor laterali elastici, care pot fi reglati in functie de circumferinta taliei.Elementul de fixare sunt dispozitive de fixare cu Velcro, care nu isi schimba proprietatile sub influenta apei si a uleiului. Bariera de protectie interna, impiedica curgerea lichidului, foarte moale si perfect compatibila cu pielea. Un sistem 3D de retinere a fluidelor, care consta din canale de distributie, un strat albastru superabsorbant si o suprafata dubla absorbanta asigura un nivel ridicat de uscaciune.

Categorii: Scutece adulti
Brand: Joly

Scutecele pentru adulti Joly 3 Medium dau senzatia de "ca si cum ai fi in lenjerie", datorita unei suprafete super-moi, silentioase si respirabile pe laturi. Ele asigura o protectie convenabila si fiabila, datorita peretilor laterali elastici, care pot fi reglati in functie de circumferinta taliei.

Elementul de fixare sunt dispozitive de fixare cu Velcro, care nu isi schimba proprietatile sub influenta apei si a uleiului. Bariera de protectie interna, impiedica curgerea lichidului, foarte moale si perfect compatibila cu pielea. Un sistem 3D de retinere a fluidelor, care consta din canale de distributie, un strat albastru superabsorbant si o suprafata dubla absorbanta asigura un nivel ridicat de uscaciune.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data