Produse / Seni Care Sampon spuma 200 ml

Seni Care Sampon spuma 200 ml

19.90 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 5 produse în stoc.
Adaugă la favorite    

O metoda foarte buna pentru spalarea si improspatarea parului.pompita usor de utilizat;pentru toate tipurile de par;formula bazata pe agenti de curatare cu actiune delicata;proprietati de ingrijire si de catifelare;O metoda foarte buna pentru spalarea si improspatarea parului.recomandate pentru varstnici si pentru persoanele imobilizate sau cu dizabilitati, in cazul carora este dificila spalarea parului in mod traditional;cand nu este recomandata spalarea cu apa, de ex. in cazul ranilor cu vindecare lenta;in situatiile in care nu aveti acces la apa, cum ar fi in timpul calatoriilor;Mod de aplicareAplicati cateva doze de spuma pe mana (in functie de lungimea si de grosimea parului) si distribuiti pe parul uscat. Masati parul si scalpul cu spuma si lasati 2-3 minute. Nu clatiti. Stergeti cu un prosop, apoi, fara sa mai masati, incercati sa colectati usor resturile de spuma cu murdarie dizolvata. Nu sariti de aceasta etapa. Daca murdaria dizolvata ramane pe par, spuma nu va aduce rezultatul asteptat. Dupa colectarea resturilor de spuma impreuna cu murdaria dizolvata, uscati si pieptanati parul.

Categorii: Par / Corp / Igiena
Brand: Seni

O metoda foarte buna pentru spalarea si improspatarea parului.

  • pompita usor de utilizat;
  • pentru toate tipurile de par;
  • formula bazata pe agenti de curatare cu actiune delicata;
  • proprietati de ingrijire si de catifelare;


O metoda foarte buna pentru spalarea si improspatarea parului.

  • recomandate pentru varstnici si pentru persoanele imobilizate sau cu dizabilitati, in cazul carora este dificila spalarea parului in mod traditional;
  • cand nu este recomandata spalarea cu apa, de ex. in cazul ranilor cu vindecare lenta;
  • in situatiile in care nu aveti acces la apa, cum ar fi in timpul calatoriilor;
Mod de aplicareAplicati cateva doze de spuma pe mana (in functie de lungimea si de grosimea parului) si distribuiti pe parul uscat. Masati parul si scalpul cu spuma si lasati 2-3 minute. Nu clatiti. Stergeti cu un prosop, apoi, fara sa mai masati, incercati sa colectati usor resturile de spuma cu murdarie dizolvata. Nu sariti de aceasta etapa. Daca murdaria dizolvata ramane pe par, spuma nu va aduce rezultatul asteptat. Dupa colectarea resturilor de spuma impreuna cu murdaria dizolvata, uscati si pieptanati parul.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data