Produse / Servetele umede copii cu capac Molfix 60 buc/set

Servetele umede copii cu capac Molfix 60 buc/set

8.20 RON

Servetelele umede pentru copii Molfix cu extract de musetel igienizeaza, hidrateaza in profunzime, calmeaza si nu necesita clatire. Restabileste starea fiziologica a pielii, care actioneaza intr-un mod calmant si anti-inrosire, respectand echilibrul fiziologic epidermic. Creat pentru ingrijirea zilnica a corpului, cu formula generala imbogatit cu musetel, hidrateaza si lasa pielea moale, cu o actiune de curatare eficienta si antiseptica.Utilizare:Ridicati capacul, scoateti prosopul si utilizati pentru a curata pielea.Inchideti cu grija capacul dupa utilizare, pentru pastrarea igienei si umiditatea produsului... Brand: MOLFIX Tip: Servetele umede Tip inchidere: Capac plastic Numar bucati: 60 Aroma: Musetel Tip ambalaj: Single

Categorii: Servetele umede
Brand: Molfix

Servetelele umede pentru copii Molfix cu extract de musetel igienizeaza, hidrateaza in profunzime, calmeaza si nu necesita clatire.

Restabileste starea fiziologica a pielii, care actioneaza intr-un mod calmant si anti-inrosire, respectand echilibrul fiziologic epidermic. Creat pentru ingrijirea zilnica a corpului, cu formula generala imbogatit cu musetel, hidrateaza si lasa pielea moale, cu o actiune de curatare eficienta si antiseptica.

Utilizare:

Ridicati capacul, scoateti prosopul si utilizati pentru a curata pielea.

Inchideti cu grija capacul dupa utilizare, pentru pastrarea igienei si umiditatea produsului.

.

.


Brand: MOLFIX
Tip: Servetele umede
Tip inchidere: Capac plastic
Numar bucati: 60
Aroma: Musetel
Tip ambalaj: SingleCoşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data