Produse / Servetele umede PAMPERS Coconut Pure 42 buc

Servetele umede PAMPERS Coconut Pure 42 buc

8.50 RON

Fabricate din bumbac organic pentru o atingere moale pe pielea bebelusuluiServetelele umede Pampers Pure sunt fabricate din bumbac organic pentru a oferi o senzatie delicata, neteda si naturala la curatarea pielii delicate a bebelusului tau.Un servetel umed cu zero compromisuri!Sunt create cu o nota de ulei de cocos – un produs de hidratare natural, care ofera beneficiile hidratarii usoare, in confortul unui servetel.0% alcool si parfumServetelele umede Pampers Pure nu contin alcool si parfum, pentru a ajuta pielea delicata a bebelusului tau sa arate la fel de curata ca in ziua in care s-a nascut.Aprobate de Societatea Europeana pentru Dermatologie PediatricaSocietatea Europeana pentru Dermatologie Pediatrica (SEDP), leader in dermatologia pediatrica din Europa, recunoaste ca Servetelele umede Pampers Aqua Pure sunt sigure si ingrijesc pielea bebelusului.Testate dermatologicInclud 1% produse delicate de curatare, testate dermatologic si ingrediente Pampers de neutralizare a pH-ului pentru a preveni iritarea pielii bebelusului tau.Potrivite pentru nou-nascutiPotrivite pentru pielea bebelusilor nou-nascuti, inclusiv pentru fundulet, maini, degetelele de la picioare si fetele delicate.Prezentare: 42 buc.

Brand: Pampers

Fabricate din bumbac organic pentru o atingere moale pe pielea bebelusului

Servetelele umede Pampers Pure sunt fabricate din bumbac organic pentru a oferi o senzatie delicata, neteda si naturala la curatarea pielii delicate a bebelusului tau.

Un servetel umed cu zero compromisuri!
Sunt create cu o nota de ulei de cocos – un produs de hidratare natural, care ofera beneficiile hidratarii usoare, in confortul unui servetel.
0% alcool si parfum
Servetelele umede Pampers Pure nu contin alcool si parfum, pentru a ajuta pielea delicata a bebelusului tau sa arate la fel de curata ca in ziua in care s-a nascut.

Aprobate de Societatea Europeana pentru Dermatologie Pediatrica
Societatea Europeana pentru Dermatologie Pediatrica (SEDP), leader in dermatologia pediatrica din Europa, recunoaste ca Servetelele umede Pampers Aqua Pure sunt sigure si ingrijesc pielea bebelusului.

Testate dermatologic
Includ 1% produse delicate de curatare, testate dermatologic si ingrediente Pampers de neutralizare a pH-ului pentru a preveni iritarea pielii bebelusului tau.

Potrivite pentru nou-nascuti
Potrivite pentru pielea bebelusilor nou-nascuti, inclusiv pentru fundulet, maini, degetelele de la picioare si fetele delicate.

Prezentare: 42 buc.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data