Produse / Servetele umede Pampers Fresh Clean, 6 pachete x 52 buc

Servetele umede Pampers Fresh Clean, 6 pachete x 52 buc

52.20 RON
Adaugă la favorite    

Descopera servetelele Pampers Fresh CleanBebelusul tau merita ingrijirea delicata si usoara oferita de servetelele Pampers Fresh Clean. Pielea se simte mai curata, iar in acelasi timp nivelul natural al pH-ului este mentinut. Cu un miros racoritor, schimbatul scutecului nu a fost niciodata mai placut. Nu te mai teme niciodata de murdarie, cu servetelele Pampers Fresh Clean.De asemenea, excelente pentru maini si feteAceste servetele umede pentru bebelusi curata, hidrateaza si improspateaza funduletul, mainile si fata.Lotiune cu parfum proaspatServetelele umede pentru bebelusi Pampers Fresh Clean au un parfum revigorant pentru o senzatie de prospetime si o experienta placuta la schimbare.Extra groase si delicateSunt moi si rezistente pentru a curata rapid toata murdaria!0% alcool!Servetelele umede Pampers Fresh Clean sunt special

Categorii: Servetele umede
Brand: Pampers

Descopera servetelele Pampers Fresh Clean

Bebelusul tau merita ingrijirea delicata si usoara oferita de servetelele Pampers Fresh Clean. Pielea se simte mai curata, iar in acelasi timp nivelul natural al pH-ului este mentinut. Cu un miros racoritor, schimbatul scutecului nu a fost niciodata mai placut. Nu te mai teme niciodata de murdarie, cu servetelele Pampers Fresh Clean.

De asemenea, excelente pentru maini si fete

Aceste servetele umede pentru bebelusi curata, hidrateaza si improspateaza funduletul, mainile si fata.

Lotiune cu parfum proaspat

Servetelele umede pentru bebelusi Pampers Fresh Clean au un parfum revigorant pentru o senzatie de prospetime si o experienta placuta la schimbare.

Extra groase si delicate

Sunt moi si rezistente pentru a curata rapid toata murdaria!

0% alcool!

Servetelele umede Pampers Fresh Clean sunt special
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data