Produse / SMACCHIOTUTTO SOLUTIE CONC. PETE SPRAY 500ML

SMACCHIOTUTTO SOLUTIE CONC. PETE SPRAY 500ML

21.90 RON
Adaugă la favorite    

Proprietati: Spray indepartare pete Madel cu actiune rapida. Aditivul de indepartare a petelor este indicat pentru a indeparta de pe tesaturi petele dificile. Este eficient pe petele de ulei,grasime a gulerelor si mansetelor, pete de machiaj,suc,cafea,ciocolata,fructe,vin,sannge,iarba.Instructiuni de utilizare: Inainte de a utiliza produsul verificati intotdeauna eticheta aplicata pe haine. Pozitionati erogatorul pe pozitia ON. Pulevrizati aditivul pe direct pe pete inainte de efectuarea spalarii, lasati sa actioneze pentru cateva minute (maxim 5 minute) apoi continuati cu spalarea obisnuita. Repetati operatiunea daca este necesar. Readuceti erogatorul pe pozitia OFF. Nu lasati produsul sa se usuce pe haine. Inainte de a utiliza produsul pe haine noi sau colorate ce tind sa se decoloreze (in special daca sunt in culori pastel) si haine delicate (matase,lana), verificati rezistenta culorii pe o parte ascunsa, lasati sa actioneze cateva minute si clatiti. Daca nu se observa pierderi de culoare continuati cu utilizarea normala a produsului.

Proprietati: Spray indepartare pete Madel cu actiune rapida. Aditivul de indepartare a petelor este indicat pentru a indeparta de pe tesaturi petele dificile. Este eficient pe petele de ulei,grasime a gulerelor si mansetelor, pete de machiaj,suc,cafea,ciocolata,fructe,vin,sannge,iarba.

Instructiuni de utilizare: Inainte de a utiliza produsul verificati intotdeauna eticheta aplicata pe haine. Pozitionati erogatorul pe pozitia ON. Pulevrizati aditivul pe direct pe pete inainte de efectuarea spalarii, lasati sa actioneze pentru cateva minute (maxim 5 minute) apoi continuati cu spalarea obisnuita. Repetati operatiunea daca este necesar. Readuceti erogatorul pe pozitia OFF. Nu lasati produsul sa se usuce pe haine. Inainte de a utiliza produsul pe haine noi sau colorate ce tind sa se decoloreze (in special daca sunt in culori pastel) si haine delicate (matase,lana), verificati rezistenta culorii pe o parte ascunsa, lasati sa actioneze cateva minute si clatiti. Daca nu se observa pierderi de culoare continuati cu utilizarea normala a produsului.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data