Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Solutie Curatat si igienizat ASEVI Gerpostar Baie 750ml

15.95 RON
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
  • Solutie de curatat igienizanta cu putere anticalcar ,pentru bai perfect curate si igienizate
  • Indeparteaza eficient si fara efort calcarul, resturile de sapun si mucegai, lasand suprafetele curate si stralucitoare mai mult timp.
  • Parfumul sau proaspat ofera o senzatie placuta de curatenie si igienizare.
  • Ideal pentru toate suprafetele din baie: obiecte sanitare, cabina de dus, chiuvete, instalatii sanitare, etc.

IGIENIZANT BAIE ASEVI GERPOSTAR PLUS Solutie de curatat igienizanta cu putere anticalcar, pentru bai perfect curate si igienizate Indeparteaza eficient si fara efort calcarul, resturile de sapun si mucegai, lasand suprafetele curate si stralucitoare mai mult timp. Parfumul sau proaspat ofera o senzatie placuta de curatenie si igienizare. Ideal pentru toate suprafetele din baie: obiecte sanitare, cabina de dus, chiuvete, instalatii sanitare, etc.

MOD DE UTILIZARE: – Pulverizati direct pe suprafata de curatat, lasati sa actioneze cateva secunde si indepartati cu o laveta umeda. Nu lasati niciodata sa actioneze mai mult de 2 minute. – Pentru intretinere aplicati cu o laveta umeda, curatati si clatiti imediat cu apa din abundenta.

Nu doar curata si parfumeaza orice obiect din baie (chiuveta, toaleta, cada, faianta, gresie), insa le si dezinfecteaza.
Iar calcarul si mucegaiul nu-i rezista. Dispar definitiv!Solutie de curatat igienizanta cu putere anticalcar ,pentru bai perfect curate si igienizate Indeparteaza eficient si fara efort calcarul, resturile de sapun si mucegai, lasand suprafetele curate si stralucitoare mai mult timp. Parfumul sau proaspat ofera o senzatie placuta de curatenie si igienizare. Ideal pentru toate suprafetele din baie: obiecte sanitare, cabina de dus, chiuvete, instalatii sanitare, etc. IGIENIZANT BAIE ASEVI GERPOSTAR PLUS Solutie de curatat igienizanta cu putere anticalcar, pentru bai perfect curate si igienizate Indeparteaza eficient si fara efort calcarul, resturile de sapun si mucegai, lasand suprafetele curate si stralucitoare mai mult timp. Parfumul sau proaspat ofera o senzatie placuta de curatenie si igienizare. Ideal pentru toate suprafetele din baie: obiecte sanitare, cabina de dus, chiuvete, instalatii sanitare, etc. MOD DE UTILIZARE: – Pulverizati direct pe suprafata de curatat, lasati sa actioneze cateva secunde si indepartati cu o laveta umeda. Nu lasati niciodata sa actioneze mai mult de 2 minute. – Pentru intretinere aplicati cu o laveta umeda, curatati si clatiti imediat cu apa din abundenta. Nu doar curata si parfumeaza orice obiect din baie (chiuveta, toaleta, cada, faianta, gresie), insa le si dezinfecteaza.Iar calcarul si mucegaiul nu-i rezista. Dispar definitiv!
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare