Produse / Spray dezinfectant maini BEBAK 150 ml

Spray dezinfectant maini BEBAK 150 ml

34.90 RON

Bebak spray poate fi aplicat pe orice suprafață, chiar și pe dispozitivele inteligente, totodată este chiar perfect pentru dezinfectarea mâinilor și a măștii de protectie!Nu trebuie să vă aruncați masca de față după fiecare utilizare: pur și simplu pulverizați-o cu spray și veți putea să o refolosiți din nou. Puteți utiliza dezinfectantul Babek pe orice suprafață, fie ea din metal, plastic sau sticlă. Simțiți-vă liber să îl aplicați pe telefon, laptop, birou, măști de față și, desigur, este perfect și ca dezinfectant pentru mâini.

Categorii: Dezinfectant maini

Bebak spray poate fi aplicat pe orice suprafață, chiar și pe dispozitivele inteligente, totodată este chiar perfect pentru dezinfectarea mâinilor și a măștii de protectie!

Nu trebuie să vă aruncați masca de față după fiecare utilizare: pur și simplu pulverizați-o cu spray și veți putea să o refolosiți din nou. Puteți utiliza dezinfectantul Babek pe orice suprafață, fie ea din metal, plastic sau sticlă. Simțiți-vă liber să îl aplicați pe telefon, laptop, birou, măști de față și, desigur, este perfect și ca dezinfectant pentru mâini.
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data