Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Spumant baie femei Vidal Muschio Bianco 500ml

11.90 RON
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

MOSC ALB: CEL MAI PROASPET!

 

Parfumul inconfundabil, pătrunzător și intens al Moscului Alb învăluie corpul într-o mângâiere revigorantă și seducătoare. Acest parfum proaspăt, de lungă durată, a devenit un mare succes și un clasic în inima consumatorilor.

CU COMPLEX HIDRADERMAL

 

Formula este îmbogățită cu tehnologia inovatoare Hydradermal, un complex de agenți dermo-cosmetici care hidratează pielea și o ajută să o facă mai moale, mai mătăsoasă și mai strălucitoare.


MOSC ALB: CEL MAI PROASPET!   Parfumul inconfundabil, pătrunzător și intens al Moscului Alb învăluie corpul într-o mângâiere revigorantă și seducătoare. Acest parfum proaspăt, de lungă durată, a devenit un mare succes și un clasic în inima consumatorilor. CU COMPLEX HIDRADERMAL   Formula este îmbogățită cu tehnologia inovatoare Hydradermal, un complex de agenți dermo-cosmetici care hidratează pielea și o ajută să o facă mai moale, mai mătăsoasă și mai strălucitoare.
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare