Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Spumat de baie VIDAL Almond&Karite 500ml

11.90 RON
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

ULEI DE MIGDALE SI UT DE SHEA

 

Îmbogățit cu ulei de migdale și unt de shea, cu proprietăți hidratante și calmante, oferă pielii o senzație încântătoare de catifelare și mătăsos. Parfumul este dulce și îmbrățișător, cu note de citrice și o notă ușoară de caramel.

CU COMPLEX HIDRADERMAL

 

Formula este îmbogățită cu tehnologia inovatoare Hydradermal, un complex de agenți dermo-cosmetici care hidratează pielea și o ajută să o facă mai moale, mai mătăsoasă și mai strălucitoare.
ULEI DE MIGDALE SI UT DE SHEA   Îmbogățit cu ulei de migdale și unt de shea, cu proprietăți hidratante și calmante, oferă pielii o senzație încântătoare de catifelare și mătăsos. Parfumul este dulce și îmbrățișător, cu note de citrice și o notă ușoară de caramel. CU COMPLEX HIDRADERMAL   Formula este îmbogățită cu tehnologia inovatoare Hydradermal, un complex de agenți dermo-cosmetici care hidratează pielea și o ajută să o facă mai moale, mai mătăsoasă și mai strălucitoare.
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare