Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Spumat de baie Vidal Argan & Spices 500ml

11.90 RON
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

ULEI DE ARGAN: RELAXARE SENSUALĂ

 

Formulat cu ulei de argan organic, bogat în nutrienți și ingrediente active (Vitamina E, Omega 3 și Omega 6), pentru a curăța și a oferi o hrănire intensă pielii. Mirosul cald și învăluitor combină notele de vârf de citrice și o inimă delicios de condimentată, lăsând în sfârșit o urmă lemnoasă de durată, senzuală: parfumul ideal pentru un moment de relaxare pură.

 

CU COMPLEX HIDRADERMAL

 

Formula este îmbogățită cu tehnologia inovatoare Hydradermal, un complex de agenți dermo-cosmetici care hidratează pielea și o ajută să o facă mai moale, mai mătăsoasă și mai strălucitoare.
ULEI DE ARGAN: RELAXARE SENSUALĂ   Formulat cu ulei de argan organic, bogat în nutrienți și ingrediente active (Vitamina E, Omega 3 și Omega 6), pentru a curăța și a oferi o hrănire intensă pielii. Mirosul cald și învăluitor combină notele de vârf de citrice și o inimă delicios de condimentată, lăsând în sfârșit o urmă lemnoasă de durată, senzuală: parfumul ideal pentru un moment de relaxare pură.   CU COMPLEX HIDRADERMAL   Formula este îmbogățită cu tehnologia inovatoare Hydradermal, un complex de agenți dermo-cosmetici care hidratează pielea și o ajută să o facă mai moale, mai mătăsoasă și mai strălucitoare.
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare