Produse / Super oferta Scutece copii Pampers Premium protection Nr 3 Midi 5-9kg 30buc x4

Super oferta Scutece copii Pampers Premium protection Nr 3 Midi 5-9kg 30buc x4

99.00 RON
(-20%)
79.2 RON
Adaugă la favorite    

Scutecele Active Fit Pampers Premium Protection ™ rămân mai uscate și nu atârnă. (Comparativ cu scutecul anterioare Pampers, astfel încât bebelușul să se poată mișca liber.) Construit din pânza absorbanta care distribuie umezeala uniform pe tot scutecul pentru cea mai bună uscare.Se potrivește confortabil în jurul abdomenului, picioarelor și fundului, astfel încât bebelușul să se poată mișca liber. Avand technologie cu micro perle care bbsoarbe umezeala și o ține adânc în scutec, păstrând umezeala departe de pielea bebelușului. Mătăsos si moale, oferă pielii bebelușului un tratament delicat.

Brand: Pampers

Scutecele Active Fit Pampers Premium Protection ™ rămân mai uscate și nu atârnă. (Comparativ cu scutecul anterioare Pampers, astfel încât bebelușul să se poată mișca liber.) Construit din pânza absorbanta care distribuie umezeala uniform pe tot scutecul pentru cea mai bună uscare.

Se potrivește confortabil în jurul abdomenului, picioarelor și fundului, astfel încât bebelușul să se poată mișca liber. Avand technologie cu micro perle care bbsoarbe umezeala și o ține adânc în scutec, păstrând umezeala departe de pielea bebelușului. Mătăsos si moale, oferă pielii bebelușului un tratament delicat.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data