Produse / TESORI D'ORIENTE CREMA CORP 300 ML HAMMAM /6

TESORI D'ORIENTE CREMA CORP 300 ML HAMMAM /6

35.30 RON
Adaugă la favorite    

Cu note floral-orientale, imbogatite cu Ulei de Argan cultivat in sudul Marocului si folosit de secole ca elixir al frumusetii, aceasta Crema hidrateaza pielea, lasand-o neteda si catifelata.Tesori d’Oriente este o linie completa de produse de ingrijire personala, introdusa in 1997.Filosofia brandului isi are originile in Estul Indepartat. De aici sunt inspirate ingredientele si parfumurile produselor Tesori d’Oriente care se afla in concordanta cu ideea de frumusete datorata unei stari de bine si relaxare fizica si psihica.Produsele Tesori d’Oriente se bucura de un succes extraordinar in toata lumea.

Categorii: Tesori dOriente
Brand: Tesori

Cu note floral-orientale, imbogatite cu Ulei de Argan cultivat in sudul Marocului si folosit de secole ca elixir al frumusetii, aceasta Crema hidrateaza pielea, lasand-o neteda si catifelata.

Tesori d’Oriente este o linie completa de produse de ingrijire personala, introdusa in 1997.

Filosofia brandului isi are originile in Estul Indepartat. De aici sunt inspirate ingredientele si parfumurile produselor Tesori d’Oriente care se afla in concordanta cu ideea de frumusete datorata unei stari de bine si relaxare fizica si psihica.

Produsele Tesori d’Oriente se bucura de un succes extraordinar in toata lumea.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data